Buradasınız: Anasayfa Haberler Artvin Tanıtım Günleri 10-13 Nisan 2014’te Ankara’da Yapılacak

Artvin Tanıtım Günleri 10-13 Nisan 2014’te Ankara’da Yapılacak

PDFYazdırE-posta

İLÇEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TANITMAK İÇİN BAŞKANLIK MAKAMINDA TOPLANTI YAPILDI

Bu yıl 3.sü düzenlenecek olan ve geleneksel hale getirilmesi planlanan Artvin Tanıtım Günleri’ne Arhavi Kaymakamlığı, Arhavi Belediyesi ve sivil toplum örgütleri yoğun bir çalışma programı ile hazırlanıyor. Bu ay 10-11-12-13 Nisan 2014 tarihlerinde yapılacak olan tanıtım günleri için Arhavi Belediyesi’nde toplantı yapıldı. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı, Artvin Girişimci İş Kadınları Derneği, Arhavi Turizm Derneği, Arhavi Avcılar ve Atmacacılar Derneği, Minon Çay İşletmeciliği, Noğa Çay İşletmeciliği, arhavim.net yayın kuruluşu ve ilçe esnafının bir araya geldiği toplantıda Ankara’da Arhavi’yi en iyi şekilde temsil etmenin çalışmaları içerisinde bulundular. Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde Arhavi’yi en iyi şekilde temsil etmenin çalışmaları içerisinde bulundular.

Yapılması planlanan Artvin Tanıtım Günleri’ne başta Artvin Valiliği olmak üzere İl’e bağlı tüm kaymakam ve belediyeler seferber olmuş durumda. Bu yıl da diğer yıllarda olduğu gibi İl’i kapsayan bütün ilçeler yöresel ürünlerini görücüye çıkaracak. El sanatlarından yöresel yemeklere, gelenek ve göreneklerimize kadar her alanda kültürümüzü yansıtacak ürünler bu organizasyonla tanıtılmış olacak. İlçedeki Kaymakamlık, belediye ve sivil toplum örgütleri arasındaki birliktelik ve eş güdüm sayesinde Arhavi önceki yıllarda olduğu gibi yine adından söz ettireceğe benziyor. Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Arhavi’yi en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içerisinde olacaklarını ve bunu başarmak için özellikle sivil toplum örgütleri ve ilçe esnafının emek ve gayretleri ile olacağını söyledi. Ayrıca önceki yıllarda bu tür organizasyonlardaki sergilenen başarıların sivil toplum örgütleri ve esnaflar sayesinde olduğunu belirterek toplantıya katılan herkese teşekkürlerini iletti.

Yorum ekle

Lütfen yorumunuzun yazının konusu ile alakalı olmasına dikkat edin.
Kişisel hakaret içeren yorumlar silinecektir.
Reklam amaçlı yorumlar silinecektir.

Güvenlik kodu
Yenile