Buradasınız: Anasayfa Haberler İş adamımız Mehmet Nazif Günal Arhavi’deydi

İş adamımız Mehmet Nazif Günal Arhavi’deydi

PDFYazdırE-posta

M. NAZIF GÜNAL İŞ ADAMLARI VE STK’LARLA BİR ARAYA GELDİ

Geçtiğimiz günlerde, Türkiye ve dünyanın sayılı iş adamlarından, değerli hemşerimiz MNG Holding sahibi Mehmet Nazif Günal ve beraberinde yönetim kurulu başkanı Vedat Çetintaş, holdingin Karadeniz bölgesi koordinatörü Kenan Özyazıcı ile birlikte Arhavi’yi ziyaret ettiler. Memleketini fırsat buldukça ziyaret etmeyi ihmal etmeyen ve son yıllarda ilçede yapmış olduğu yatırımlarıyla hem takdir toplayan hem de dikkat çeken MNG Holding sahibi Mehmet Nazif Günal, ayağının tozuyla geldiği Arhavi de, sivil toplum kuruluşlarının önde gelen temsilcileri ve Arhavi de faaliyet gösteren iş adamları ile bir araya geldi.

Arhavispor Kulübü sosyal tesislerine gelen heyeti burada İlçe kaymakamı Bülent Bayraktar, Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Ticaret Odası Başkanı Atıf Kesim, iş adamları, sivil toplum örgütü temsilcileri karşıladı. Burada Mehmet Nazif Günal onuruna verilen yemekte yöresel ev yemekleri ikram edildi. Belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu tarafından Arhavi’de yapılan yatırımlar ve çalışmalar hakkında kendisine bilgi verildi. Son yıllarda MNG Holding’in ilçeye önemli yatırımlarda bulunduğunu belirten Hekimoğlu, bu katkı ve desteklerinden ötürü teşekkürünü iletti. Hekimoğlu, “Destek noktasında hiçbir zaman eksikliğini hissetmediğimiz siz saygıdeğer ağabeyimizi ilçemizde ağırlamaktan büyük onur duyuyoruz. Arhavi’ye kazandıracak önemli yatırımları sizin sayenizde gerçekleştiriyoruz. Bizleri kırmadınız ve önemli projelere el atıyorsunuz. Sizlere şahsım ve Arhavi Halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra İş Adamı Mehmet Nazif Günal, Arhavi’deki çocukluk günlerini, o dönemde beraber oldukları arkadaşları ile bir araya gelerek, yemeğe katılan davetlilerle paylaştı. Geçmişi tazeleyen ve o günleri adeta tekrar yaşayan Günal “Memleketimin havasını, suyunu yemeğini ve insanını özlemişim. Bundan sonraki zamanlarımda sık sık gelmeye çalışacağım. Arhavi benim memleketim. Yapacağımız yatırımlarımızla, modern çağdaş bir şehir ortaya çıkmasında elimizden geleni ortaya koyacağız” dedi.

Kendisini ilgiyle karşılayan tüm katılımcılara teşekkür eden İş Adamı Mehmet Nazif Günal’a kemençe ve yöresel el sanatlarından serender maketi hediye edildi. Bir ara iş adamımızın yanına gelen yaşlı teyze Emine Öztürk, kendisine evinde hazırlayıp kuruttuğu yöresel ürünlerden Küme ve Fındık ikram etti. Yaşlı teyze ile Lazca konuşan ve dertleşen Günal konuşmadan büyük keyif aldı. Mehmet Nazif Günal bir süre daha ilçede incelemelerde bulunmak üzere çalışmalarına devam etti.

#2 2011-06-16 16:26
Arhavimiz için bulunmaz bir kıymet değerini bilmek ve takdir etmek gerekir.yapacağı işlere taş koymamak lazım çok güzel projeleri var.yolu açık olsun insanımız da destek versin.
Alıntı

#1 2011-06-14 12:46
oda bir arhavili belliki hükümet destekçisi..güzel bir tablo umut verici böylesine aydın insanlar arhaviye yakışırdı zaten...istikrar sürecek arhavi büyüyecek.başarılar diliyor hepinizi kutluyorum...
Alıntı

Yorum ekle

Lütfen yorumunuzun yazının konusu ile alakalı olmasına dikkat edin.
Kişisel hakaret içeren yorumlar silinecektir.
Reklam amaçlı yorumlar silinecektir.

Güvenlik kodu
Yenile