19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

KAYMAKAM ŞEREF AYDIN’A VEDA YEMEĞİ

PROGRAM BAYRAKTAR KÜLTÜR MERKEZİ’NDE DÜZENLENDİ PROGRAM BAYRAKTAR KÜLTÜR MERKEZİ’NDE DÜZENLENDİ
Kategori Genel Haberler

İçişleri Bakanlığınca yapılan atamalar neticesinde tayini çıkan Arhavi Kaymakamı Şeref Aydın’a veda yemeği düzenlendi. Bayraktar Kültür Merkezi’nde yapılan programa Vali yardımcısı Mehmet Ali Öztürk, İlçe Kaymakamı Şeref Aydın, Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, ilçe protokolü, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Belediye Başkanı Coşkun  Hekimoğlu, Şeref Aydın’ın veda yemeğinde yaptığı konuşmasında Kaymakam Aydın ile birlikte Arhavi için güzel şeyler yapmak adına çalıştıklarını dile getirdi. Ayrıca ilçemize hizmetlerinden ötürü teşekkür eden Başkan Hekimoğlu, kendilerine yeni görev yerinde başarılar diledi.

Yemekte kendisini yalnız bırakmayanlara teşekkür eden Kaymakam Şeref Aydın, Arhavi’yi asla unutmayacağını, Arhavi’den güzel hatıralarla ayrıldığını ve görevi süresince iyi şeyler yapmaya çalıştığını dile getirdi. Gece boyunca Kaymakam Aydın, gelen misafirlerle tek tek ilgilendi. Duygusal anların da yaşandığı gece, Kaymakam Önder’e verilen hediyelerin ardından son buldu.

Son Düzenlenme Cuma, 15 Eylül 2017 12:10