18.10.2017 Son güncelleme: 16.10.2017, 6:41

BELEDİYE BAŞKANI COŞKUN HEKİMOĞLU’NDAN OKUL ZİYARETLERİ

HEKİMOĞLU,  ERTUĞRUL KURDOĞLU FEN LİSESİ VE ARHAVİ ÖZEL TEMEL LİSESİ’Nİ GEZDİ HEKİMOĞLU, ERTUĞRUL KURDOĞLU FEN LİSESİ VE ARHAVİ ÖZEL TEMEL LİSESİ’Nİ GEZDİ

Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ilçemiz Ertuğrul Kurdoğlu Fen Lisesi ve  Özel Arhavi Temel Lisesi’ni ziyaret etti. Okullarda yürütülen çalışmaları inceleyen başkan Hekimoğlu’na ilçe milli eğitim müdürü Mustafa Arslanoğlu da eşlik etti.

Ertuğrul Kurdoğlu Fen Lisesi’nde bir süre önce başlanan tadilat çalışmaları çerçevesinde dış cephe kaplama çalışmaları tamamlandı ve okul eğitim öğretime başladı. Belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu okulu gezerek okul müdürü Yücel Bayrak’tan bilgiler aldı. Yine Ertuğrul Kurdoğlu Fen Lisesi’ne hizmet verecek olan yurt binasını da gezen başkan Hekimoğlu burada yapılan çalışmaları inceledi.

Daha sonra yapımı tamamlanan Özel Arhavi Temel Lisesi ziyaret edildi. Modern derslik ve laboratuvarları ile dikkat çeken okulu gezen Başkan Hekimoğlu burada da yetkililerden bilgiler aldı.

Son Düzenlenme Çarşamba, 20 Eylül 2017 14:11