15.12.2017 Son güncelleme: 14.12.2017, 9:24

ARHAVİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ MÜTEŞEBBİS HEYET TOPLANTISI YAPILDI

KAYMAKAMLIK MAKAMINDA GERÇEKLEŞEN TOPLANTI VALİ DOĞANAY BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİ KAYMAKAMLIK MAKAMINDA GERÇEKLEŞEN TOPLANTI VALİ DOĞANAY BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİ
Kategori Genel Haberler

Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi (AROSB) müteşebbis heyeti toplantısı, Artvin Valisi Ömer DOĞANAY başkanlığında yapıldı. Arhavi Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen toplantıda Arhavi Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ve müteşebbis heyeti de hazır bulundu.

Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürü Hasan ÖZPERVAN yapılan çalışmalar hakkında müteşebbis heyetine bilgi verdi. Şuana kadar yapılmış işlemlerin genel bir değerlendirmesi yapıldı. Yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından Vali Doğanay İlçeden ayrıldı.

Son Düzenlenme Cuma, 29 Eylül 2017 21:01

Bu kategoriden diğerleri: SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ SEDAT »