15.12.2017 Son güncelleme: 14.12.2017, 9:24
SEDAT BATUMOĞLU VEFATININ 1. YILINDA ANILDI SEDAT BATUMOĞLU VEFATININ 1. YILINDA ANILDI
Kategori Genel Haberler

Arhavi Belediyesi meclis üyesiyken geçtiğimiz yıl (28.09.2016) ani kalp rahatsızlığı sonucu hayata veda eden Sedat Batumoğlu ölümünün birinci yılında mezarı başında anıldı. Anma programında ailesinin yanı sıra Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, Ak Parti ilçe başkanı Ufuk Yıldız, belediye personelleri ve merhum Sedat Batumoğlu’nun sevenleri hazır bulundu.

Merhum Sedat’ın mezarına ailesi adına oğlu Ahmet Batumoğlu çiçek bırakırken duygusal anlar yaşandı. Ardından Belediye Başkanı. Coşkun Hekimoğlu kardeşim dediği yol arkadaşı Sedat’ı kaybetmenin üzüntüsünü ve acısını hala yaşadığını, onun yerinin hiçbir zaman doldurulamayacağını dile getirdi. Başkan Hekimoğlu, ‘’Kendisini sevenlerinin bugün mezarı başında olduğunu görüyoruz. Onun hatırası olan ailesine tekrar başsağlığı diliyorum’’ dedi. Başkan Hekimoğlu konuşmasından sonra Yasin-i Şerif okunarak dua yapıldı, ardından gelenlere lokum ikram edilerek, aile tarafından katılımlarından ötürü teşekkür edildi.

Son Düzenlenme Cuma, 29 Eylül 2017 21:01

Bu kategoriden diğerleri: MUSA BAŞKAN SEVENLERİNİ ÜZDÜ »