18.10.2017 Son güncelleme: 16.10.2017, 6:41

Arhavi Spor : 3   Ardeşen Spor:  2 Arhavi Spor : 3 Ardeşen Spor: 2
Kategori Spor
(1 Oyla)

2017-2018 yılında Artvin amatör liginde mücadele edecek olan Arhavi Spor Futbol takımı sezon hazırlıklarına Ardeşen Sporla yapmış oldukları hazırlık maçıyla devam ediyor. Arhavi İlçe Stadında yapılan hazırlık maçında rakibi Ardeşen Sporu 3-2 yenerek Artvin Amatör Ligine hazır olduklarının mesajını verdi.

Geçtiğimiz yıla nazaran yerli oyuncusuna daha çok ağırlık verem ve birkaç transferle sezonu açan Arhavi Spor futbol takımı hocasından futbolcusuna teknik heyetinden taraftarına camia olarak lig de başarılı bir konuma geleceklerine inanmış görünüyorlar. Kulüp Başkanı ve Belediye Başkanı olan Coşkun Hekimoğlu ’’ daha mütevazı bir takımla bu sezon çok daha iyi başarılar yakalayacağımıza inanıyoruz. Yapmış olduğumuz hazırlık maçlarında ortaya konan futbol bunu gösteriyor. Umuyoruz ki ligde de aynı galibiyetler sürecektir buna takım, yönetici ve taraftarın inanması yeterlidir’’ dedi.