18.10.2017 Son güncelleme: 16.10.2017, 6:41

HAYAT BOYU ÖĞRENME, PLANLAMA VE İŞBİRLİĞİ KOMİSYON TOPLANTISI YAPILDI

TOPLANTI HALK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ TOPLANTI HALK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İlçe Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü koordinesinde "Hayat Boyu Öğrenme Halk Eğitim Planlama ve İşbirliği Komisyonu" toplantısı yapıldı. Halk Eğitim Merkezi binasında gerçekleştirilen toplantıya; Kaymakam Hasan Ongu, Belediye Başkan Vekili H.Tahsin Kurdoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Musa Engin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu, İlçe emniyet Müdürü Ömer Faruk Gezgin ve kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri katıldı.

Toplantıda yaygın eğitim ihtiyaçlarının belirlenmesi, planlanması, ortaya çıkan güçlüklerin değerlendirilmesi, okuma-yazma ve eksik eğitimlerin sağlanması gibi konular ele alındı. İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Hüsnü Özcan, müdürlük bünyesinde açılması planlanan kurslar hakkında bilgiler verdi. Ayrıca Özcan’ın sunduğu slayt gösterisi üzerinde geçtiğimiz eğitim ve öğretim yılında yapılan çalışmalar ve 2017-2018 eğitim öğretim yılında yapılacak olan projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Toplantının ardından Arhavi Kaymakamı Hasan Ongu, Belediye Başkan Vekili H.Tahsin Kurdoğlu ve beraberindekiler Halk Eğitim Kurslarını ziyaret ettiler.

Son Düzenlenme Perşembe, 05 Ekim 2017 17:06