15.12.2017 Son güncelleme: 14.12.2017, 9:24

HAFTA SONU SPOR; BİNGÖL SOLHAN SPOR: 2 - ARHAVİ BELEDİYE SPOR: 3

VOLEYBOLDA ARHAVİ BELEDİYE SPOR 2’DE 2 YAPTI VOLEYBOLDA ARHAVİ BELEDİYE SPOR 2’DE 2 YAPTI
Kategori Spor

Türkiye Voleybol federasyonu 1.Lig B grubunda mücadele eden temsilcimiz Arhavi Belediye Spor güçlü rakibi Bingöl Solhan Sporu deplasmanda 3-2 yenerek ligdeki başarılı gidişini sürdürdü.

Solhan’ daki maçta temsilcimiz Arhavi Belediye Spor oynanan ilk setlerde tutuk hali skora yansıyarak 2-0 yenik durumdayken geri dönmesini bilerek üst üste almış olduğu üç setle zorlu Solhan deplasmanında maçı almasını bildi. Antrenör Ahmet Kavaz, ‘’ilk setlerde zorlandığımız maçta geri gelmesini bilerek skoru neticeye yansıttık ligdeki iddialı konumumuzu devam ettirdik’’ dedi. Takım içerisinde üst üste alınan iki galibiyetten ötürü sevinç hakim iken oyuncular ligdeki başarılı sonuçları almaya devam edeceklerini kulübün hedefi olan Efeler Ligine çıkmayı çok istediklerini dile getirdiler.

Son Düzenlenme Pazartesi, 09 Ekim 2017 10:11