18.10.2017 Son güncelleme: 16.10.2017, 6:41

ARHAVİ DERİN DENİZ DEŞARJI PROJESİ İHALEYE ÇIKIYOR

İHALE 24 EKİM’DE   İHALE 24 EKİM’DE
Kategori Fen İşleri

İller Bankası tarafından Artvin ili Arhavi İlçesi Derin Deniz Deşarjı inşaatı için ihale çalışması yapılarak söz konusu ihale 24 Ekim’de Ankara’da ihaleye çıkacak. Proje aşamasında tamamlanmış durumda iken ihalesi beklenen söz konusu derin deniz deşarjı projesi ihale aşamasına getirilerek 24 Ekim tarihinde kesin olarak ihaleye çıkmış olacak.

İller Bankası Yatırım Koordinasyon Dairesi Başkanlığınca Ankara’da yapılacak ihale için bilgiler İl Bank’ın resmi web sitesinde yer almaktadır. Proje ile Arhavi İlçesinin kanalizasyon ve alt yapı atıkları ilçemiz Kapisre deresi deniz kavuşumu olarak bilenen bölgede yapılacak derin deniz deşarjı ve ön arıtma üniteleri ile şehrin çevre sağlığının, çevre kirliliğinin ve kötü görüntülerin önüne geçilmiş olacak. Yapılacak bu çalışma ile tüm kanalizasyon atıklarının denizin dibinde yaklaşık 1 km içeriye deşarjı mümkün olacaktır. Yapılacak ihaleye göre Arhavi Derin Deniz Deşarjı inşaatı ihaleye çıktığı günden itibaren 540 gün içerisinde tamamlanması planlanmaktadır.

Son Düzenlenme Pazartesi, 09 Ekim 2017 10:42