19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

VOLEYBOL TAKIMIMIZ SERİYİ SÜRDÜRDÜ; ARHAVİ BELEDİYE SPOR: 3 - MARAŞ SPOR: 0

ARHAVİ BELEDİYE SPOR ÜÇÜNCÜ MAÇINDAN DA GALİBİYETLE AYRILDI ARHAVİ BELEDİYE SPOR ÜÇÜNCÜ MAÇINDAN DA GALİBİYETLE AYRILDI
Kategori Spor

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 1.Liginde mücadele eden temsilcimiz  Arhavi Belediye Spor, 1920 Maraş Sporu kendi sahasında ve seyircisi önünde üstün oyunuyla yenerek Lig de yenilgisiz olarak devam ediyor. İlçe Spor salonunda oynanan maçta rakibine set vermeyerek 3-0’lık net sonuçla kazanmasını bildi. Setlerde baştan sonra üstün oyun çıkaran Arhavi Belediye Spor takımı bu galibiyeti ile lig de 3.sırada yer almaktadır.

B Grubunda mücadele eden temsilcimiz Arhavi Belediye Spor, rakibi 1920 Maraş Spor karşısında setlerde zorlanmadan 2-0’lık galibiyeti elde etti. Seyir zevki üst düzey olan maçta tribünleri dolduran voleybol severler Arhavi Belediye Spor takımı adına coşkulu tezahüratlarda bulundular. Maç sonunda antrenör Ahmet Kavaz yapmış olduğu açıklamasında “takım olarak her geçen gün oyun sistemini oturtmuş antrenman açığını kapatmış ve uyum sorunu ortadan kalkmış bir hüviyete bürünüyoruz. Bunları bir araya getirdiğimi zaman gerek içerde ve gerek dışarıda başarılı maçlar çıkartıyoruz. Özellikle kendi sahamızdaki maçlarda tribünleri dolduran taraftarlarımıza voleybol ziyafeti sunuyoruz” dedi Arhavi Belediye Spor maçın hemen bitiminde taraftarlar takımı tribüne çağırarak coşkulu tezahüratlarda bulundular ve alınan başarılı sonuç nedeni ile takım coşkulu bir şekilde alkışlanarak soyunma odasına uğurlandı. Arhavi Belediye Spor 4.Hafta deplasmanda oynayacağı Tokat Niksar maçı hazırlıklarını hafta boyunca yoğun bir şekilde sürdürüp Cuma günü Tokat’a hareket edecek.

Son Düzenlenme Pazartesi, 16 Ekim 2017 09:41