19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

ARHAVİ ADLİYE BİNASI YÜKSELMEYE DEVAM EDİYOR

BİNANIN KABA İNŞAAT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR BİNANIN KABA İNŞAAT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Kategori Fen İşleri

Arhavi yeni adliye binası için yürütülen inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Adalet bakanlığı tarafından bir süre önce ihaleye çıkılarak yapımına başlanan adliye binası inşaatında kaba inşaat çalışmaları devam ediyor.

Yüklenici firma tarafından yürütülen çalışmalarda ilerleme kaydedilirken, dördüncü  kat için kalıp çalışmaları sürdürülüyor. Tamamlandığında modern yapısıyla dikkat çekecek olan bina, yükselmeye devam ediyor.

Son Düzenlenme Pazartesi, 23 Ekim 2017 15:51