19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

MNG CADDESİ –CUMHURİYET MAHALLESİ YOLU ASFALTLANIYOR

TOPLAM BİNBEŞYÜZ TON ASFALT KULLANILACAK TOPLAM BİNBEŞYÜZ TON ASFALT KULLANILACAK
Kategori Fen İşleri

Arhavi’de cadde ve sokakların modern bir görünüme kavuşturulması çalışmaları özverili bir şekilde devam ediyor. Bu anlamda  ilçe merkezini Cumhuriyet mahallesine bağlayan yol asfaltlanıyor.

Finisher presli asfaltlama yöntemiyle yapılan çalışmayla standartların üzerinde yol yapım çalışması gerçekleşiyor.  Mehmet Nazif Günal Caddesine doğru devam eden yol güzergâhı asfaltlama için 12 kamyon ve 20 ye yakın personelle çalışma yürütülüyor. Bir süre önce köy yollarını yapan ekibe Arhavi belediyesi fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler de destek veriyor.

Bölgede yolun asfaltlanması nedeniyle araç geçişleri Cezaevi yolu olarak da bilinen kapisre deresi boyunca kullanılan güzergaha yönlendirilmektedir. Bu asfaltlamayla özellikle kilit taşı olmayan yollar üzerinde görülen çukur ve engebeler, yapılan asfaltlama çalışması sayesinde bir nebzede olsa giderilmiş olacak. Cumhuriyet Mahallesi’nde başlatılan asfalt çalışmaları ihtiyaç duyulan diğer cadde ve sokaklara kaydırılarak belli aralıklarla devam ettirilecek.

Son Düzenlenme Çarşamba, 25 Ekim 2017 16:45