19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

GÖZLER BULANCAK BELEDİYE BETONSPOR MAÇINDA

KARŞILAŞMA 28 EKİM CUMARTESİ SAAT 14.00’DA ARHAVİ SPOR SALONU’NDA KARŞILAŞMA 28 EKİM CUMARTESİ SAAT 14.00’DA ARHAVİ SPOR SALONU’NDA
Kategori Spor

Voleybol Erkekler 1. Ligi B Grubu’nda topladığı 11.075 puan ile Tokat Beledye Plevne ve Akkuş Belediyesi’nin arkasından 3. sırada yer alan Arhavi Belediyespor’da gözler yarın (28 Ekim Cumartesi) oynanacak Bulancak Belediye Betonspor maçına çevrildi.

Şimdiye kadar çıktığı 4 maçta 4 galibiyet elde eden Arhavi Belediyespor seyircisi önünde oynayacağı maçı da kazanarak yenilmezlik serisine devam etmek istiyor.

Yarın Arhavi Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 14:00’te başlayacak.

Hedef 5’te 5
Bulancak maçını değerlendiren antrenör Ahmet Kavaz, “Kendi evimizde oynadığımız maçlara çok önem veriyoruz. Hedefimiz 5’te 5. Güzel bir oyun ortaya koyup 3 puanı hanemize yazdırmak istiyoruz. Taraftarımız bizim itici gücümüz onları salona bekliyoruz” dedi.

B Grubu’nda birinci sıradaki Tokat Belediye Plevne Spor’un 12.390 puanı, ikinci sıradaki Akkuş Belediyespor’un 11.150 puanı üçüncü sıradaki Arhavi’nin 11.075 puanı ve dördüncü sıradaki Solhan Belediyespor’un 9 puanı bulunuyor.