19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

CUMHURİYETİMİZİN 94. YILI ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE BAŞLADI

İLÇE PROTOKOLÜ VE VATANDAŞLAR ÇELENK SUNMA TÜRENİNDE BİRARAYA GELDİ İLÇE PROTOKOLÜ VE VATANDAŞLAR ÇELENK SUNMA TÜRENİNDE BİRARAYA GELDİ
Kategori Resmi Törenler
(1 Oyla)

29 Ekim 1923 yılında nice zorluklarla ilan edilen ve Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim en büyük eserim” diye nitelendirdiği Cumhuriyet’in 94. yılı, Arhavi’de törenlerle kutlanmaya başlandı.

Arhavi ilçe merkezinde yer alan Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başlayan törene İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Garnizon Komutanı Bayram Demirbaş, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, siyesi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Törende Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı’nın çelenkleri sunuldu.

Günün anlam ve önemine binaen yapılan konuşmaların ardından Atatürk anıtı önündeki program son bulurdu. 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlama programına yarın yapılacak etkinliklerle devam edilecek.

Son Düzenlenme Cumartesi, 28 Ekim 2017 18:35