19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

MUSA ULUTAŞ ADI MECLİS KARARIYLA MİLLET CADDESİ’NE VERİLDİ

MERHUM MUSA ULUTAŞ, MECLİS TOPLANTISI ÖNCESİ BİRKEZ DAHA ANILDI MERHUM MUSA ULUTAŞ, MECLİS TOPLANTISI ÖNCESİ BİRKEZ DAHA ANILDI
Kategori Genel Haberler

Geçtiğimiz günlerde ani bir rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Arhavi eski belediye başkanlarından Musa Ulutaş, Arhavi belediyesi meclis toplantısında yapılan özel bir programla bir kez daha anıldı. Toplantıda alınan kararla Millet caddesinin adı Musa Ulutaş caddesi olarak değiştirildi.

Arhavi belediyesi kasım ayı Meclis toplantısı öncesinde yapılan anma programında önce merhum anısına saygı duruşu gerçekleştirildi. Daha sonra Musa Ulutaş’ın hayatından kesitlerin anlatıldığı slayt gösterisi izlendi. Oldukça duygusal anların yaşandığı anma programında, Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu bir konuşma yaptı. Hekimoğlu, ani bir şekilde aramızdan ayrılan Ulutaş’ın acı kaybının tüm Arhavi’yi derinden etkilediğini, kendisinin siyasi kimliğinden öte, insani ilişkileri ile toplumun her kesiminin sevgisini kazanmış biri olduğunu vurguladı. Hekimoğlu ve tüm meclis üyeleri kendisi için bir kez daha rahmet dileyerek anma programı sonlandırıldı.

Ekim ayı meclis toplantısında ise Musa Ulutaş adının yaşatılması adına önemli bir karar alındı. Millet caddesi olarak adlandırılan caddenin adı alınan meclis kararıyla Musa Ulutaş caddesi olarak değiştirildi.

Son Düzenlenme Perşembe, 02 Kasım 2017 13:33