19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

ARHAVİ BELEDİYESPOR 6. HAFTA HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

TAKIM PAZAR GÜNÜ SAAT 14.00’DA HALİLİYE BELEDİYESPOR İLE DEPLASMANDA KARŞILAŞACAK TAKIM PAZAR GÜNÜ SAAT 14.00’DA HALİLİYE BELEDİYESPOR İLE DEPLASMANDA KARŞILAŞACAK
Kategori Spor

Voleybol Erkekler 1. Ligi B Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Arhavi Belediyespor ligin 6. Hafta karşılaşması için hazırlıklarını sürdürüyor. Arhavi Spor Salonu’nda yoğun bir tempoyla yapılan antrenmanı Arhavi belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu’da takip etti.

Arhavi Belediyespor ligin 6. haftasında Şanlıurfa Haliliye Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Deplasmanda oynayacağı maç için hazırlıklarını sürdüren takım, ligde peş peşe kazandığı beş maçın adından 6. maçını da kazanıp seriyi sürdürmek istiyor.

Sporcu ve teknik heyet ile bir araya gelen başkan Hekimoğlu takıma deplasmanda oynayacağı zorlu karşılaşma için başarılar diledi.

Arhavi Belediyespor ligde oynadığı beş maçta aldığı beş galibiyet sonucu topladığı 14.075 puanla, Tokat Belediyesi Plevne Spor’un ardından 2. sırada yer alıyor.

Arhavi Belediyespor, 05.11.2017 Pazar günü saat 14.00’da Haliliye Belediyespor ile oynayacağı karşılaşma için cumartesi sabahı Şanlıurfa hareket etmek üzere ilçeden ayrılacak.