19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

ARHAVİ BELEDİYESPOR GALİBİYET SERİSİNİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

BAŞKAN HEKİMOĞLU HAZIRLIKLARINI SÜRDÜREN TAKIMI ZİYARET ETTİ BAŞKAN HEKİMOĞLU HAZIRLIKLARINI SÜRDÜREN TAKIMI ZİYARET ETTİ
Kategori Spor

Aldığı üst üstte galibiyetlerle adından söz ettiren temsilcimiz Arhavi Belediyespor voleybol takımımız, zorlu Payas Belediye maçı öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Başkan Hekimoğlu antrenman yapan takımı ziyaret ederek sporculara başarılar diledi.

Voleybol Erkekler 1. Liginde mücadele eden temsilcimiz Arhavi Belediyespor geçtiğimiz hafta Şanlıurfa deplasmanından da galibiyetle ayrılarak ligdeki galibiyet serisini 6’ya çıkarmış, ligin en iddialı ekiplerinden biri olduğunu kanıtlamıştı.

Camiada gözler bu defa kendi saha ve seyircimiz önünde oynanacak Payas Belediye maçına çevrildi.

Takım ligdeki üst üste 7. Galibiyetini de alıp ligdeki konumunu güçlendirmek istiyor.

Karşılaşma 11 Kasım cumartesi günü saat 14.00’da Arhavi Spor Salonu’nda oynanacak.

Son Düzenlenme Cuma, 10 Kasım 2017 21:08