19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

ARHAVİ BELEDİYESPOR 7. MAÇINDAN DA GALİP AYRILDI

HAFTASONU SPOR: ARHAVİ BELEDİYESPOR: 3 - PAYAS BELEDİYESPOR: 1 ,  BORÇKASPOR: 1 - ARHAVİSPOR: 1 HAFTASONU SPOR: ARHAVİ BELEDİYESPOR: 3 - PAYAS BELEDİYESPOR: 1 , BORÇKASPOR: 1 - ARHAVİSPOR: 1
Kategori Spor

Voleybol Erkekler 1. Liginde mücadele eden temsilcimiz Arhavi Belediyespor kendi evinde oynadığı 7. Lig maçını da kazanarak galibiyet serisini sürdürdü. Diğer yandan futboldaki temsilcimiz Arhavispor ise Artvin 1. Amatör lig 2. Hafta maçında, Borçka deplasmanından beraberlikle döndü.

Voleybol 1. Lig 7. hafta maçında Arhavi Spor Salonu’nda Payas Belediye 2011 takımını konuk eden temsilcimiz Arhavi Belediyespor, setlerde 3-1 kazanarak ligde çıktığı 7. maçından da galibiyetle ayrıldı. Puanını 20.075 ‘e yükselten temsilcimiz, liderlik mücadelesi verdiği takımların da haftayı galibiyetle kapatmasıyla 2. Sıradaki yerini korumuş oldu.

Temsilcimiz Arhavi Belediyespor, ligin 8. Hafta mücadelesinde yine kendi evinde ligin son sırasında bulunan Genç Kafkars takımını ağırlayacak.

Öte yandan futboldaki temsilcimiz Arhavispor ise Artvin 1. Amatör Ligi 2. hafta mücadelesinde deplasmanda Borçkaspor’a konuk oldu. Zorlu bir mücadeleye sahne olan karşılaşma 1 -1 ‘lik skorla berabere tamamlandı.

Son Düzenlenme Pazartesi, 13 Kasım 2017 10:03