19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

BAŞKAN HEKİMOĞLU BETONLAMA ÇALIŞMALARININ ARDINDAN BÖLGEDE İNCELEMELERDE BULUNDU

BAŞKAN HEKİMOĞLU; “BÖLGE SAKİNLERİNE VE GÜZERGÂHI KULLANAN VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN” BAŞKAN HEKİMOĞLU; “BÖLGE SAKİNLERİNE VE GÜZERGÂHI KULLANAN VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN”
Kategori Fen İşleri

Kısa bir süre önce PTT arkası olarak bilinen Barış Öztur Caddesinde başlatılan betonlama çalışmaları tamamlandı. Cadde yaya ulaşımına açılırken Başkan Coşkun Hekimoğlu yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Arhavi Belediyesi Fen İşleri Ekipleri tarafından İlçe merkezi PTT arkası Barış Öztür Caddesi’nde, ham yol açma, çevre düzenleme ve caddenin modernize edilmesi kapsamında bir süre önce başlatılan çalışmalar tamamlandı.

Söz konusu çalışmaların tamamlanmasının ardından belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu ulaşıma açılan güzergâhta incelemelerde bulundu.

Alt yapısıyla birlikte tamamlanan yeni yolun bölge sakinlerine ve güzergâhı kullanan vatandaşlarımıza hayırlı olması temennisinde bulunan Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, gerek betonlama ve gerekse kilit taşı çalışmalarına ihtiyaç duyulan bölgelerde hız kesmeden devam edileceğini belirtti.

Son Düzenlenme Pazartesi, 13 Kasım 2017 14:15