19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

KUYU MEVKİİNDE KANAL ÜZERİNE YENİ KÖPRÜ YAPILDI

BAŞKAN HEKİMOĞLU, YENİ YOL GÜZERGÂHI İÇİN YAPILAN KÖPRÜDE İNCELEMELERDE BULUNDU BAŞKAN HEKİMOĞLU, YENİ YOL GÜZERGÂHI İÇİN YAPILAN KÖPRÜDE İNCELEMELERDE BULUNDU
Kategori Fen İşleri

Boğaziçi Mahallesi Kuyu mevkiinde Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından köprü çalışması yapıldı. Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu yeni yol güzergâhı için yapılan köprüde incelemelerde bulundu.

İlçemizin hızla gelişen ve yapılaşmanın süratle gerçekleştiği mahallelerinin başında gelen Boğaziçi mahallesinde yapılaşmaya paralel olarak yeni yol güzergâhları ihtiyacı ortaya çıkıyor. Bu ihtiyacın giderilmesi için çalışmalarını sürdüren Arhavi Belediyesi yeni yol güzergâhları ve bunlara bağlı olarak gereken alt yapı ve üst yapı çalışmalarını tamamlıyor.

Son olarak kuyu mevkii olarak bilinen bölgede kanal üzerinde yeni bir köprü inşa edildi. Bölgede incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu yeni köprünün bölge için önemli bir ihtiyaç olduğunu ve bağlantı yolunun tamamlanmasıyla yeni güzergâhın kullanıma açılacağını belirtti.