19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

10. ARHAVİ GRASSROOTS (HERKES İÇİN FUTBOL) ŞENLİĞİ’NİN İLK ETABI YAPILDI

ETKİNLİKTE ÖĞRENCİLER DOYASIYA EĞLENDİLER ETKİNLİKTE ÖĞRENCİLER DOYASIYA EĞLENDİLER

İlçe Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Genlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü,  Arhavispor Kulübü ile birlikte organize edilen ve Arhavi Belediyesi'nin sponsor olduğu Arhavi Grassroots (Herkes İçin Futbol) Şenliği Arhavi İlçe Stadı’nda gerçekleştirildi.

2008 yılında başlayan ve bu yıl 10.su yapılan şenliğin 1. Etabında,  2008 doğumlu ilkokul 4. Sınıf  öğrencilerine yönelik yapıldı. Etkinliğe İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

10 yıldır düzenlenen organizasyonla amacın minik öğrencilere sporu sevdirmek, yeteneklerini ortaya çıkarmak ve spor yaparak mutlu vakit geçirmelerini sağlamak olduğunu  belirten Başkan Coşkun Hekimoğlu, şenliğin yapılmasında emeği olan kamu kurum ve kuruluşlarına ve şenliğin koordinatörlüğünü üstlenen Beden Eğitimi Öğretmeni Fikret Kadıoğlu’na da teşekkürlerini iletti.

Minik sporcuların doyasıya eğlendiği etkinlik, şenliğe katılan öğrencilere ilçe protokol üyeleri tarafından verilen sertifikalarla son buldu.

Son Düzenlenme Salı, 14 Kasım 2017 15:25