19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

ARHAVİ HALK EĞİTİM MERKEZİ EV PANSİYONCULUĞU EĞİTİMİ TAMAMLANDI

EĞİTİM PROGRAMINI TAMAMLAYAN KURSİYERLERE SERTİFİKALARI VERİLDİ EĞİTİM PROGRAMINI TAMAMLAYAN KURSİYERLERE SERTİFİKALARI VERİLDİ

İlçemiz Arhavi Halk Eğitimi Merkezi müdürlü bünyesinde, Arhavi Doğa Koruma Yayla Turizm Geliştirme Derneği iş birliği ile açılan “Ev Pansiyonculuğu Kursu” tamamlandı. Artvin valiliği izni ile açılan kurs sonunda başarılı ola katılımcılara belgeleri protokol mensupları tarafından takdim edildi.

Halk Eğitim Merkezi salonunda düzenlenen programa İlçe kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu, Artvin İl Kültür Turizm Müdür Yardımcısı Özer Bilmiş, kurs eğitmenleri ve kursiyerler katıldı.

Programda konuşma yapan ilçe kaymakamı Hasan Ongu, doğal yaşamın, doğa güzelliklerinin korunarak tanıtılması ve Arhavi'nin Kültürünün yaşatılarak Ev Pansiyonculuğunun hizmet ve kalitesinin artırılmasına yönelik kırsal, köy turizmini geliştirebilmek için atılan bir adım olduğunu söyledi.

Ev Pansiyonculuğu Kursu’nu tamamlayarak başarı belgelerini alan kursiyerler önemli bir eğitimi tamamlayarak sertifikalarını almanın mutluluğunu yaşadılar.

Son Düzenlenme Salı, 14 Kasım 2017 19:27