15.12.2017 Son güncelleme: 14.12.2017, 9:24

ANAYOL GÜZERGÂHINDA ASFALTLAMA ÇALIŞMASI YAPILIYOR

MENFEZ ÇALIŞMALARININ ARDINDAN TAHRİP OLAN BÖLGELER ONARILIYOR MENFEZ ÇALIŞMALARININ ARDINDAN TAHRİP OLAN BÖLGELER ONARILIYOR
Kategori Fen İşleri

İlçemiz Hacılar Mahallesi ve Boğaziçi mahallerinde ana yol güzergâhında yapılan menfez çalışmalarının ardından, yol üzerinde tahrip olan bölgelerde asfaltlama çalışması yapılıyor. Çalışmalar Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından yürütülüyor.

Son yıllarda bölgemizde meydana gelen yağış rejimlerindeki değişiklik ve buna bağlı sel, heyelan, taşkın gibi doğal afetler nedeni ile Arhavi ilçe merkezinde ani yağışlara bağlı sorunlar ortaya çıkmış ve bu konuda ilçeye bağlı dere yataklarının ıslahı çalışmaları başlatılmıştı.

Bu kapsamda Hacılar mahallesinde hacılar deresi kanalının genişletilmesi ve buna bağlı menfez çalışması ve yine yoğun yağışlardan etkilenen Boğaziçi mahallesinde, taşkın nedeni ile biriken suların deşarjı için menfez çalışmaları yapıldı. Sahil caddesi ana yol güzergâhını bölmek suretiyle inşa edilen menfez çalışmalarının tamamlanmasının ardından yol güzergâhının onarılma işlemlerine geçildi.

Arhavi belediyesi fen işleri ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar ile yol güzergâhı daha konforlu ve emniyetli hale getirilmiş olacak.

Son Düzenlenme Çarşamba, 15 Kasım 2017 16:08