15.12.2017 Son güncelleme: 14.12.2017, 9:24

AK PARTİ ARHAVİ KADIN KOLLARI 5. OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI

MELEK BIYIKLI KÜÇÜKAY TEKRAR KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ MELEK BIYIKLI KÜÇÜKAY TEKRAR KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ
Kategori Genel Haberler

Ak Parti Arhavi kadın kolları 5.olağan kongresini gerçekleştirdi. Tek liste ile girilen seçimde mevcut Kadın Kolları Başkanı Melek Bıyıklı Küçükay’la devam kararı alındı. Parti binasında gerçekleştirilen kongreye Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Ak Parti Arhavi İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, İl genel meclis üyesi Hakkı Aytolan, parti teşkilatının hanım üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Kongreye saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlandı. Ardından Kadın Kolları Başkanı Melek Bıyıklı Küçükay katılımcılara hitaben konuşma yaptı. Küçükay, “Kadın kolları olarak bu güne kadar tüm seçimlerde ve sonrasında bir ekip ruhu içerisinde çalmadık kapı, ulaşılmadık seçmen bırakmadık. Aynı kararlılıkla bundan sonra da yeni ekibimizle birlikte bu misyonla devam edeceğiz.“ dedi.

Bu güne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi. Ardından kongreye katılamayanların mesajları okundu.

Daha sonra Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu söz alarak, “Partimizin yoğun emekler sonucu çalışan hanım kardeşlerimizin rolü ve katkısı herkesçe bilinmektedir. Dünden bu güne her geçen gün güçlenerek ve büyüyerek istikrarlı bir şekilde yolunu kat eden Ak Parti, bu başarısında hanımların yeri apayrıdır. Her dönemde tüm teşkilatımızla birlikte uyum içerisinde, adeta bir aile gibi çalışan kadınlarımızı gönülden kutluyorum. Bugün 5. sini gerçekleştirdiğimiz Arhavi Kadın Kolları Kongremizde seçilecek olan yönetimimize şimdiden kolaylıklar diliyorum." dedi.

Ardından Ak Parti ilçe başkanı Ufuk Yıldız da söz alarak, Ak Parti için kadın kollarını teşkilatının önemini vurguladı ve tüm kadın kolları yönetimi ve üyelerini tebrik ederek başarılar diledi.

ARHAVİ AK PARTİ KADIN KOLLARI YENİ YÖNETİM KURULU ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU:

Melek Bıyıklı Küçükay (Başkan), Yasemin Kılınç, Mihriban Yılmaz, Yıldız Karabulut, Tenzile Revan, Safiye Fitoz, Emine Numanoğlu, Azize Gündoğdu, Birsen Kurdoğlu, Sündüz Okur, Bahar Ayaydın, Fatoş Delimehmet, Miyase Odabaş, Serap Altunbayrak, Arzu Büyükoğlu Kılıç.

Son Düzenlenme Çarşamba, 22 Kasım 2017 21:27