15.12.2017 Son güncelleme: 14.12.2017, 9:24

FİLENİN ATMACALARI NAMAĞLUP 9. MAÇINA ÇIKIYOR

ARHAVİ BELEDİYESPOR,  MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MAÇI 25 KASIM CUMARTESİ SAAT 14’TE ARHAVİ SPOR SALONUNDA ARHAVİ BELEDİYESPOR, MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MAÇI 25 KASIM CUMARTESİ SAAT 14’TE ARHAVİ SPOR SALONUNDA
Kategori Spor

Voleybol Erkekler 1. Ligi B Grubu’nda oynadığı 8 maçtan galibiyetle ayrılan temsilcimiz Arhavi Belediyespor’da gözler 25 Kasım Cumartesi günü oynanacak Malatya Büyükşehir Belediye maçına çevrildi. Takım Arhavi Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma için hazırlıklarını sürdürüyor. Arhavi spor ise Artvin Çoruhspor deplasmanında puan mücadelesi verecek.

Şimdiye kadar çıktığı 8 maçta 8 galibiyet elde eden Arhavi Belediyespor seyircisi önünde oynayacağı maçı da kazanarak yenilmezlik serisine devam etmek istiyor.

Ligin 9. Haftasında Arhavi Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 14.00’te başlayacak. Ligde iki galibiyeti bulunmayan konuk takım Malatya Büyükşehir Belediye ligin 11. sırasında yer alıyor.

Arhavispor, Artvin Çoruhspor ile deplasmanda karşılaşacak

Diğer yandan Arhavispor futbol takımımız Artvin amatör 1. Liginde 4. hafta karşılaşmasına çıkacak. Geçtiğimiz hafta bay olan ve karşılaşması bulunmayan temsilcimiz, bu hafta deplasmanda Artvin Çoruhspor ile karşılaşacak.  26 Kasım pazar günü Artvin şehir stadında oynanacak mücadele saat 12.00’da başlayacak.

Son Düzenlenme Perşembe, 23 Kasım 2017 12:36