15.12.2017 Son güncelleme: 14.12.2017, 9:24

KEMALPAŞA KAYMAKAMI MEHMET KEMAL AKPINAR’DAN BAŞKAN HEKİMOĞLU’NA ZİYARET

ZİYARET BELEDİYE BAŞKANLIK MAKAMINDA GERÇEKLERŞTİ ZİYARET BELEDİYE BAŞKANLIK MAKAMINDA GERÇEKLERŞTİ
Kategori Ziyaretler

Kemalpaşa Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar Arhavi Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ile bir araya geldi. Ziyarette Ak Parti ilçe başkanı Ufuk Yıldız, Başkan yardımcıları H.Tahsin Kurdoğlu ve Nail Köseoğlu da hazır bulundu.

Ziyarette yapımı devam etmekte olan Sarp sınır kapısı inşaatı hakkında bilgiler paylaşılarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Coşkun Hekimoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yeni ilçe olan Kemalpaşa’da göreve başlayan kaymakam Akpınar’a görevinde başarılar diledi. Ziyarette ayrıca Kemalpaşa’nın ilçe olması sonrası karşılaştığı ve karşılaşabileceği sorunlar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Son Düzenlenme Perşembe, 23 Kasım 2017 12:38