15.12.2017 Son güncelleme: 14.12.2017, 9:24

ARTVİN HOPASPOR YÖNETİCİLERİ BAŞKAN COŞKUN HEKİMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

YÖNETİCİLER BAŞKAN HEKİMOĞLU’NU HOPASPOR'UN DAYANIŞMA GECESİNE DAVET ETTİLER YÖNETİCİLER BAŞKAN HEKİMOĞLU’NU HOPASPOR'UN DAYANIŞMA GECESİNE DAVET ETTİLER
Kategori Ziyaretler

Artvin Hopaspor yöneticileri belediye başkan Coşkun Hekimoğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Ziyarette yöneticiler Murat Balkaya ve Alişan Topaloğlu, Artvin Hopaspor’un düzenleyeceği dayanışma gecesi ile ilgili davette bulundular.

24 Kasım Cuma akşamı yapılacak olan Hopaspor dayanışma geçesine, Artvin Valisi Ömer Doğanay, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Artvin ilçe kaymakamları ve belediye başkanlarının da katılımları olacak.

Belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu Hopaspor yöneticilerinin bizzat ziyarette bulunarak yaptıkları davet için teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi.

Son Düzenlenme Perşembe, 23 Kasım 2017 13:00