15.12.2017 Son güncelleme: 14.12.2017, 9:24

ARHAVİ KAYMAKAMLIĞI TARAFINDAN BİLGİLENDİRME VE GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI

TOPLANTI İLÇEMİZ MUHTARLARI VE VATANDAŞLARIN KATILIMIYLA HALK EĞİTİM MERKEZİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ TOPLANTI İLÇEMİZ MUHTARLARI VE VATANDAŞLARIN KATILIMIYLA HALK EĞİTİM MERKEZİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Kategori Genel Haberler

Arhavi kaymakamı Hasan Ongu başkanlığında, Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Faruk Gezgin ve İlçe Jandarma Komutanı V. Mustafa Dağlı’nın katılımıyla bilgilendirme ve güvenlik toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konu  kurum Müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar da hazır bulundu.

Arhavi Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda ilçe kaymakamı Hasan Ongu çeşitli konularda muhtarlara bilgilendirmede bulundu. Karşılıklı görüş alışverişinin de yapıldığı toplantıda istek, dilek ve şikayetler dinlendi.
Halkın talepleri köy ve mahallelerin sorunları konusunda istişarelerin yapıldığı toplantıda ilgili kurum müdürleri de mahalle muhtarı talep ve sorularına cevap verip yapılması gereken işler konusunda gerekli notlar aldılar.

Kaymakam Ongu toplantının amacının, vatandaşların istek, öneri ve şikayetlerini alıp, değerlendirmek ve halkın şahsi veya idari birimlere müracaatlarını beklemeden, doğrudan temas kurmak ve toplumun tüm kesimlerine daha geniş bir şekilde ulaşmak amacıyla kurum amirleri ve toplumun farklı kesimlerini buluşturmak olduğunu belirtti.

Son Düzenlenme Perşembe, 23 Kasım 2017 17:51