15.12.2017 Son güncelleme: 14.12.2017, 9:24

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI MEHMET ÖZHASEKİ ARTVİN’DE

BAKAN ÖZHASEKİ ARHAVİ’DE KARŞILANDI BAKAN ÖZHASEKİ ARHAVİ’DE KARŞILANDI
Kategori Genel Haberler

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Artvin’de. Artvin’de yapılacak olan Ak Parti Artvin il kongresine katılacak olan Bakan Özhaseki Arhavi’de karşılandı.

Bakan Mehmet Özhaseki’yi karşılama programında Artvin Valisi Ömer Doğanay’ın yanı sıra, Arhavi kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Artvin il ve ilçelerinin mülki amirleri ve Ak Parti Arhavi ilçe teşkilatı hazır bulundu.
Karşılama programının ardından bakan Özhaseki, kendisini Arhavi’de karşılayan heyetle beraber il kongresine katılmak üzere Artvin’e hareket etti.

Son Düzenlenme Pazar, 26 Kasım 2017 15:49