15.12.2017 Son güncelleme: 14.12.2017, 9:24
TOKAT’TA ARHAVİ BLD.GSK. TOKAT BLD. PLEVNE MAÇI OYNANACAKTIR TOKAT’TA ARHAVİ BLD.GSK. TOKAT BLD. PLEVNE MAÇI OYNANACAKTIR
Kategori Spor

Voleybol Erkekler 1. Ligi B Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Arhavi Belediye Spor ligin 10. Hafta karşılaşması için hazırlıklarını sürdürüyor.

Takımımız Arhavi Spor Salonu’nda yoğun bir tempoyla antrenmanlarına devam ediyor. Hafta sonu Tokatta oynanacak olan ve ligin en önemli maçı olarak adlandırılan Tokat Belediye Plevnespor - Arhavi Belediyespor maçı adeta 1.lik 2.lik maçının sonucu gibi olacak. Lig lideri olan Tokat  ile lig 2.si olan Arhavi’nin maçı kıyasıya mücadelenin yaşanacağı önemli maçlardan biri olacak. Temsilcimiz Arhavi Belediyespor  haftayı yoğun bir antrenman ve sıkı bir çalışma ile sürdüyor. Antrenör Ahmet Kavaz  takıma adeta nefes aldırmıyor. Takımda parola “Hedef galibiyet , hedef ligin lideri olmak” şeklinde.

Arhavi Belediye Spor ligin 10. haftasında Tokat Belediye Plevne Spor ile karşı karşıya gelecek. Deplasmanda oynayacağı maç için hazırlıklarını sürdüren takım, ligde peş peşe kazandığı 9 maçın adından 10. maçını da kazanıp seriyi sürdürmek istiyor.

Arhavi Belediye spor ligde oynadığı dokuz maçta aldığı dokuz galibiyet sonucu topladığı 26.075 puanla, Tokat Belediyesi Plevne Spor’un ardından 2. sırada yer alıyor.

Arhavi Belediye Spor, 02.12.2017 Cumartesi günü saat 14.00’da Tokat Belediye Plevne Spor ile oynayacağı karşılaşma için cuma sabahı Tokat’a hareket etmek üzere ilçeden ayrılacak.