15.12.2017 Son güncelleme: 14.12.2017, 9:24

ARTVİN’İN GÜREŞÇİLERİ ARHAVİ’DEN ÇIKIYOR

BAŞKAN HEKİMOĞLU GELECEĞİN GÜREŞÇİLERİYLE BİR ARADA BAŞKAN HEKİMOĞLU GELECEĞİN GÜREŞÇİLERİYLE BİR ARADA
Kategori Spor

Arhavi belediyesi gençlik spor kulübüne bağlı genç güreşçiler bu sporun yaygınlaşması ve Arhavi’de el üstünde tutulması adına yoğun bir şekilde çalışmaktalar.

Antrenör Kadir Dayanç gözetiminde haftanın 5 günü yapılan antrenmanlarda bu sporun Arhavi’de sevilmesi ve yaşatılması adına önemli çaba içindeler. Takımın antrenman yaptığı salona ziyarete gelen Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu geleceğin güreşçilerini yerinde izledi.

Sıkı ve disiplinli bir çalışmayla programını sürdüren genç güreşçiler Artvin’de yapılan güreş müsabakalarında önemli başarıyı elde ettiler. Güreş’te Artvin’in önemli ilçeleri ile yarışan Arhavi bu dalda da adından söz ettirmeye başladı. Takım geçtiğimiz yılda gençler kategorisinde Türkiye 5.sini çıkarmıştır. Bunun yanında Artvin’de ve Yusufeli’de yapılan güreş müsabakalarında birçok birincilikler elde edilmiştir.

Alınan bu başarılı sonuçları her zaman takdir ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu genç sporculara hitaben yapmış olduğu konuşmasında “asıl olan memlekete, millete hayırlı insan olmak, bunu yaparken sporda başarılı olunacağı gibi ilçemizi temsilen gidilen herhangi bir yerde tavrınızla, başarınızla ve disiplinli olmanızla da bunu gösterebilirsiniz. Kulübümüze ve bireysel olarak sizlere yakışan da budur. Alacağınız her başarılı sonuç bizler için övünç kaynağıdır. Gerek hocalarınız gerekse sporcular olarak sizlere bu konuda destek noktasında ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi. Başkan Hekimoğlu antrenman sonrası güreşçilere baklava ikramında bulunarak kendilerine jest yaptı. Bugüne kadar alınan başarılı sonuçlardan ötürü başta takım antrenörü Kadir dayanç olmak üzere tüm sporcuları tebrik etti.