15.12.2017 Son güncelleme: 14.12.2017, 9:24

HEKİMOĞLU AİLESİNİN ACI GÜNÜ

BELEDİYE BAŞKANI COŞKUN HEKİMOĞLU’NUN AMCASI YILMAZ HEKİMOĞLU HAYATINI KAYBETTİ BELEDİYE BAŞKANI COŞKUN HEKİMOĞLU’NUN AMCASI YILMAZ HEKİMOĞLU HAYATINI KAYBETTİ
Kategori Genel Haberler

Bir süredir tedavi gören ve yakalandığı hastalıktan kurtulamayarak dün vefat eden, Belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu’nun amcası Yılmaz Hekimoğlu, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenaze namazına Artvin Valisi Ömer Doğanay, İlçe Kaymakamı Hasan Ongu ve Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe de katılarak başkan Coşkun Hekimoğlu ve ailesine taziyelerini ilettiler.

Yılmaz Hekimoğlu'nun cenazesi bugün 02.12.2017 Cumartesi günü merkez eski camide, öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazından sonra Cumhuriyet Mahallesi’ndeki aile mezarlığına defnedildi.

Son Düzenlenme Cumartesi, 02 Aralık 2017 16:55