15.12.2017 Son güncelleme: 14.12.2017, 9:24

ARTVİN DERNEKLER FEDERASYONU’NDAN BAŞKAN HEKİMOĞLU’NA PLAKET

DERNEK BAŞKAN YARDIMCILARI BAŞKAN HEKİMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ DERNEK BAŞKAN YARDIMCILARI BAŞKAN HEKİMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ
Kategori Ziyaretler

Artvin Dernekler Federasyonu yönetim kurulu üyeleri belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu ziyaret ettiler. Belediye başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Artvin Tanıtım Günleri’ne verilen katkı ve desteklerinden dolayı başkan Coşkun Hekimoğlu’na federasyon adına teşekkür edilerek plaket takdim edildi.

25-29 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da Artvin Dernekler Federasyonu tarafından gerçekleştirilen  Artvin Tanıtım Günleri’nde Arhavi Belediyesi de üzerine düşen desteği sağlayarak fuarın amacına ulaşmasında katkıda bulunmuştu.

Artvin Dernekler Federasyonu başkan yardımcıları Selahattin Aydın ve Alaattin Kılıç tarafından gerçekleştirilen ziyarette belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu’na Artvin Tanıtım Günleri’ne verilen katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim ettiler.

Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’da nazik ziyaretlerinden dolayı başkan yardımcıları Selahattin Aydın ve Alaattin Kılıç’a teşekkür ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.