15.12.2017 Son güncelleme: 14.12.2017, 9:24

BAŞKAN HEKİMOĞLU ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

ESNAFLAR BAŞKANIN ZİYARETİNDEN MEMNUN ESNAFLAR BAŞKANIN ZİYARETİNDEN MEMNUN
Kategori Ziyaretler

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Yoğun programlarının arasında esnaflara da zaman ayıran başkan Coşkun Hekimoğlu, günün bir bölümünü esnaf ziyaretlerine ayırdı.

Kış aylarının gelmesi ile birlikte esnafların sorunlarını taleplerini dinleyen başkan Hekimoğlu onların bu taleplerini çözümü için notlar aldı. Sıcak bir ortam içerisinde gerçekleşen ziyaretlerde esnaflar, ziyaretlerinden dolayı başkan Hekimoğlu’na teşekkür etti.

Fırsat buldukça esnaf ve halk ile bir araya gelip muhabbet etmeye devam edeceklerini belirten Başkan Hekimoğlu, talepler ve öneriler doğrultusunda ne yapılması gerekiyorsa birlikte çözüm üreteceklerini, esnaf ve halkın her daim yanında olduğunu belirtti.

Son Düzenlenme Çarşamba, 06 Aralık 2017 15:20