15.12.2017 Son güncelleme: 14.12.2017, 9:24

HOPA DOĞA VE HAYVAN KORUMA DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN HEKİMOĞLU’NA ZİYARET

SOKAK HAYVANLARININ EHLİLEŞTİRMEK İÇİN ORTAK ÇALIŞMA YÜRÜTÜLECEK SOKAK HAYVANLARININ EHLİLEŞTİRMEK İÇİN ORTAK ÇALIŞMA YÜRÜTÜLECEK
Kategori Sosyal İşler

Bir süredir sokak hayvanları ile ilgili çalışma yürüten ve bu konuda sivil toplum kuruluşu haline gelen Hopa Doğa ve Hayvan Koruma Derneği başkan ve yöneticileri Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Ziyaretin konusu sokak hayvanlarının bakımı ve kısırlaştırılması ile küpeleme yöntemi ile Kemalpaşa, Hopa ve Arhavi ilçelerinde ortak bir çalışma yürütülmesi planlanmaktadır.

Derneğin faaliyet merkezi Hopa olmasına rağmen her üç ilçenin sokak hayvanları bu merkezde takip edilecek bakımı buradan yürütülecek. Başkan Hekimoğlu dernek yöneticilerin kabulü sırasında kendilerinin göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı tebrik ederek üç ilçeye ait sokak hayvanlarına ait bakım çalışmasının önemli olduğunu söyleyerek bu konuda yapılması gereken her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti. Başıboş sokak hayvanlarının ehlileştirme ve bakımının yapılması sonrası küpeleme yöntemi ile hayvanların korunması sağlanmış olacak.

Derneğin bu tür faaliyetlerini yürütmek üzere Hopa Kaymakamlığı tarafından kendilerine tahsis edilen 4 dönümlük arazi sokak hayvanlarının ehlileştirme için ve özellikle her üç ilçe için faydalı konuma gelmiş olacak.

Son Düzenlenme Cuma, 08 Aralık 2017 10:31

Bu kategoriden diğerleri: SÜPÜRGE TAKSİ GÖREVE BAŞLADI »