22.10.2018 Son güncelleme: 21.10.2018, 7:14

YOL BETONLAMA ÇALIŞMASI CUMHURİYET MAHALLESİ’İNDE DEVAM EDİYOR

ÇALIŞMALAR EN KISA ZAMANDA BAŞLAYIP MAHALLE HALKININ HİZMETNE SUNULACAK ÇALIŞMALAR EN KISA ZAMANDA BAŞLAYIP MAHALLE HALKININ HİZMETNE SUNULACAK
Kategori Fen İşleri

Arhavi’de cadde ve sokakların modernizasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından ilçe merkezi ve mahallerinde başlatılan betonlama çalışmaları, ilçemiz Cumhuriyet Mahallesi’nde bölgede devam ediyor.

Yapımına başlanan betonlama çalışması ile yolların eski görünümünden kurtarılıp, daha estetik ve kullanışlı hale getirilmesi amaçlanıyor. Yol betonlama çalışmaları ile söz konusu bölgede büyük bir rahatlama yaşanacağını dile getiren mahalle sakinleri, çalışmalar nedeniyle Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’na teşekkürlerini iletti.

Vatandaşların desteği ile özverili bir şekilde yürütülecek olan bu çalışmaların en kısa zamanda başlayıp, önümüzdeki günlerde hizmete açılması planlanmaktadır. Ayrıca fen işleri ekipleri tarafından önümüzdeki günlerde ilçe merkezi ve mahallelerde ihtiyaç duyulan bölgelerde betonlama çalışmalarının devam ettirileceği bildirdi.

Bu kategoriden diğerleri: DSİ BÖLGE MÜDÜRÜ ARHAVİ’DE »