24.04.2018 Son güncelleme: 24.04.2018, 12:01

DSİ BÖLGE MÜDÜRÜ ARHAVİ’DE

ARHAVİ’DEKİ DERE YATAKLARI MASAYA YATIRILDI ARHAVİ’DEKİ DERE YATAKLARI MASAYA YATIRILDI
Kategori Fen İşleri

Devlet Su İşleri (DSİ) 26. Bölge Müdürlüğü yetkilileri Arhavi Belediyesi’ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı ve Coşkun Hekimoğlu ve yetkililer ile toplantı düzenlediler. DSİ 26. Bölge Müdürü Celal Tokalak’ın da katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda, Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nun yanı sıra, başkan yardımcısı H.Tahsin Kurdoğlu, il genel meclis üyesi Hakkı Aytolan ve Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk yıldız da hazır bulundu.

Son yıllarda ilçemizde gerçekleşen yoğun yağış rejimi ile birlikte oluşan sel ve toprak kaymalarının önlenmesi ve gereken tedbirlerin alınması adına çalışmalar devam ediyor. Bu bağlamda Arhavi Belediyesi’nde,  DSİ 26. Bölge Müdürü Celal Tokalak ve DSİ yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda sel ve toprak kaymalarının önlenmesi ve akarsu havzalarının islahı konularında alınması gereken önlemler görüşüldü.

Toplantıda, yoğun yağışların getirdiği olumsuzluklardan özellikle etkilenen ilçemiz Hacılar Mahallesi, Yemişlik Mahallesi, Kale Mahallesi ve Boğaziçi Mahallesi’ndeki dere yataklarıyla ilgili gereken teknik konular ele alınırken çalışmaların en kısa sürede  başlatılacağı belirtildi.

Son Düzenlenme Çarşamba, 20 Aralık 2017 16:25