24.04.2018 Son güncelleme: 24.04.2018, 12:01

ARHAVİ BELEDİYESPOR İLK YARININ SON MAÇINDA HATAY BELEDİYESİNİ 3-0 YENDİ

TEMSİLCİMİZ LİGİN İLK YARISINI 2. SIRADA TAMAMLADI TEMSİLCİMİZ LİGİN İLK YARISINI 2. SIRADA TAMAMLADI
Kategori Spor

Voleybol Erkekler 1. Ligi B Grubu’nda mücadele eden voleybol takımımız Arhavi Belediyespor, ilk yarının son haftasında kendi evinde Hatay Büyük Şehir Belediye takımını ağırladı. Arhavi spor salonunda oynanan karşılaşmayı temsilcimiz 3-0 kazandı.

Kalabalık bir seyirci önünde oynanan ve belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu’nun da takip ettiği karşılaşmada temsilcimiz, setlerde 25-20, 25-23, 25-15’lik skorlarla rakibine üstünlük sağlayarak maçı 3-0  kazandı.

İlk yarının son maçında elde ettiği bu galibiyetle puanını 33.075’ e yükselten Arhavi Belediyespor, ligi Tokat Belediyesi Plevne takımının ardından 2.  Sırada tamamladı. Temsilcimizin ligde 13 maçta 11 galibiyeti ve 2 mağlubiyeti bulunuyor.

Türkiye Voleybol 1. Ligi, ilk yarıya verilen bir haftalık aradan sonra 7 Ocak 2018 tarihinde oynanacak olan müsabakalarla devam edecek.

Son Düzenlenme Cumartesi, 23 Aralık 2017 18:38