20.07.2018 Son güncelleme: 19.07.2018, 10:47

AROSB YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

ARTVİN ARHAVİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ (AROSB) YÖNETİM KURULU TOPLANDI ARTVİN ARHAVİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ (AROSB) YÖNETİM KURULU TOPLANDI
Kategori Genel Haberler

Artvin Valisi Ömer Doğanay başkanlığında Arhavi Kaymakamlığı'nda düzenlenen toplantıya, Arhavi Kaymakamı Hasan Ongu, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Dilberoğlu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Kesim, Artvin İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği İşletme ve İştiraklar Müdürü Reşat Kamiloğlu, Arhavi Belediye Meclis Üyeleri, AROSB Müdürü Hasan Özverpan katıldı.

Toplantıda, Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Hasan Özpervan, yapılan çalışmalar hakkında müteşebbis heyetine geniş kapsamlı bilgi verdi.

Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesinin kuruluşundan itibaren hangi aşamalardan geçtiği, şu anda hangi aşamada olduğu ve önümüzdeki süreçte neler yapılacağı hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.

Vali Doğanay, burada yaptığı konuşmada, organize sanayi bölgesini kısa sürede faaliyete geçirmek için çalışmaların aralıksız bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ise, Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi’nin (AROSB) kamulaştırmaları için arazi sahiplerine tebligatlar çıkartılarak uzlaşmaya davet ettiklerini söyledi.

Arhavi ve Artvin'in ekonomisinin canlanması ve özellikle ilçemizde iş olanakları yaratması amacı ile düzensiz sanayileşen söz konusu bölge de organize sanayi bölgesi kurulması için fedakârlık yapıldığını kaydeden Hekimoğlu, “Hiç bir şekilde değerinin altında bir değerle kamulaştırılarak halkımızın mağduriyetine izin verilmeyecektir.”

Karşılıklı fikir alışverişinin ardından yönetim kurulu toplantısı sona erdi.