20.07.2018 Son güncelleme: 19.07.2018, 10:47

HEKİMOĞLU; “ÇALIŞMALAR 2018 YILINDA ARTARAK DEVAM EDECEK”

CUMHURİYET MAHALLESİNDE YÜRÜTÜLEN BETONLAMA ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI CUMHURİYET MAHALLESİNDE YÜRÜTÜLEN BETONLAMA ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
Kategori Fen İşleri

Bir süre önce ilçemiz Cumhuriyet Mahallesi’nde başlatılan betonlama çalışmaları tamamlandı. Çalışmaların ardından Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu bölgede incelemelerde bulundu.

İlçemiz Arhavi’de, ilçe merkezi veya mahallelerin ihtiyaç duyulan bölgelerinde, ulaşım sorunlarının giderilmesi ve daha modern bir yapıya kavuşturularak yol güzergahlarının iyileştirilmesi amacıyla Arhavi Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Son olarak ilçemiz Cumhuriyet Mahallesi’nde yapılan betonlama çalışması tamamlanarak yol kurumaya bırakıldı.

Çalışmaların tamamlanmasıyla bölgede incelemelerde bulunan belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, modern bir yapıya kavuşan güzergahın mahalle sakinlerine ve ilçe halkına hayırlı olması temennisinde bulundu. Yol betonlama çalışmaları ile söz konusu bölgede büyük bir rahatlama yaşanacağını dile getiren mahalle sakinleri, çalışmalar nedeniyle Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’na teşekkürlerini iletti.

Başkan Hekimoğlu; Arhavi belediyesi tarafından yürütülen betonlama çalışmalarının 2018 yılında artan bir ivme ile devam edeceğini vurguladı.

Son Düzenlenme Salı, 26 Aralık 2017 15:13