21.10.2018 Son güncelleme: 19.10.2018, 12:47

SÜPÜRGE TAKSİ GÖREVE DEVAM EDİYOR

ELEKTRİKLİ TEMİZLİK ARACI GEREK TEMİZLİK ÖZELLİĞİ VE GEREKSE PRATİKLİĞİ İLE TAM NOT ALDI ELEKTRİKLİ TEMİZLİK ARACI GEREK TEMİZLİK ÖZELLİĞİ VE GEREKSE PRATİKLİĞİ İLE TAM NOT ALDI
Kategori Sosyal İşler

Geçtiğimiz günlerde temizlik hizmetlerinde kullanılmak üzere belediye envanterine kazandırılan “Süpürge Taksi” göreve devam ediyor. İlçenin muhtelif yerlerinde temizlik hizmeti vermeye başlayan araç gerek temizlik özelliği ve gerekse pratikliği ile görevini eksiksiz yerine getiriyor.

Arhavi Belediyesi temizlik islerinde kullanılmak üzere süpürge taksi adıyla bilinen temizlik aracını hizmet vermeye başlarken özellikle halkın sık kullandığı alanların temizlenmesinde büyük yarar sağladı. Pratikliği ve hızıyla dikkat çeken tam donanımlı elektrikli araç şehrin cadde ve sokaklarının yanında yaya kaldırımları, yürüyüş parkurları, meydan ve geniş alanlarda temizlik işleri için kullanılıyor.

Elektrik ile şarj yapıldığında sekiz saat kesintisiz hizmet veren aracın bu özelliği zaman içerisinde bu ve buna benzer araçların tedariki ile ekonomik tasarrufta sağlanmış olacak.

Son Düzenlenme Salı, 26 Aralık 2017 16:45