24.04.2018 Son güncelleme: 24.04.2018, 12:01

AFET SONRASI YÜRÜTÜLEN AŞAĞI HACILAR MAHALLESİNDEKİ ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Kategori Fen İşleri
(1 Oyla)

İlçemizde sel ve toprak kayması afetlerinden en çok etkilenen mahallelerinden Aşağı Hacılar Mahallesi’nde yürütülen çalışmalara hız kesmeden devam ediliyor.  Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu bölgede yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Sel ve toprak kayması nedeni ile büyük yara alan ilçemiz Aşağı Hacılar Mahallesinde program dahilinde rehabilitasyon çalışmaları devam ediyor. Bölgede yapımı tamamlanan menfez ve taş duvar çalışmalarının ardından, elektrik hatlarının yer altına alınma çalışmalarına başlandı.

Bölgede yürütülen çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, bölgenin tekrar  olumsuz bir durum yaşamaması adına gereken önlemlerin alınarak çalışmaların yürütüldüğünü, alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından üst yapı çalışmalarına geçilerek yol güzergahlarının betonlanacağını belirtti.

Son Düzenlenme Salı, 26 Aralık 2017 18:34