22.10.2018 Son güncelleme: 21.10.2018, 7:14

KALE MAHALLESİNDE YOL GENİŞLETME VE BETONLAMA ÇALIŞMASI

BELEDİYE BAŞKANI COŞKUN HEKİMOĞLU ÇALIŞMALARI TAKİP ETTİ BELEDİYE BAŞKANI COŞKUN HEKİMOĞLU ÇALIŞMALARI TAKİP ETTİ
Kategori Fen İşleri

İlçemiz Kale Mahallesinde Yol genişletme ve betonlama çalışması yürütülüyor. Arhavi Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu da yerinde takip ederek bölgede incelemelerde bulundu.

Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri ilçe merkezi ve mahallelerinde yol çalışmalarına devam ediyor. Arhavi Belediyesi, gerek yeni yol güzergahları belirleme, gerek mevcut yolların genişletilmesi ve gerekse alt yapısı tamamlanan güzergahların, şehir merkezinde kilit taşı ile kaplanması, mahallelerde ise betonlanmak süretiyle tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulması adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu çalışmaların sonuncusu ilçemiz Kale mahallesinde gerçekleştirildi. Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından bölgede bazı güzergahlarda yol genişletme çalışmaları yapılmak suretiyle çalışmalar yürütülüyor.

Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından betonlama çalışmalarına geçileceğini belirten belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu, çalışmaların 2018 yılında ihtiyaç duyulan bölgelerde artarak devam edeceğini söyledi.

Bölge sakinleri ise yapılan çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti başkan Coşkun Hekimoğlu’na ilettiler.