21.10.2018 Son güncelleme: 19.10.2018, 12:47

AK PARTİ İL YEREL YÖNETİMLER İSTİŞARE TOPLANTISI ARTVİN’DE YAPILDI

TOPLANTI MİLLETVEKİLİ İSRAFİL KIŞLA BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ TOPLANTI MİLLETVEKİLİ İSRAFİL KIŞLA BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Kategori Genel Haberler

Artvin milletvekili Dr. İsrafil kışla başkanlığında Ak Parti il ve ilçe belediye ve teşkilat başkanlarının katılımıyla istişare toplantısı gerçekleştirildi. Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nun da katıldığı toplantı Artvin de yapıldı.

AK Parti Artvin Milletvekili Dr.İsrafil Kışla ve Ak İl Başkanı Erkan Balta öncülüğünde, Artvin İl ve ilçe belediye başkanları ve ilçe parti başkanlarının katılımlarıyla Artvin'de gerçekleştirilen il yerel yönetimler istişare toplantısında, Artvin il ve ilçelerinde yapılan çalışmalar ve önümüzdeki dönemde yapılması planlanan proje ve yatırımlar hakkında istişareler yapılarak görüş alışveişinde bulunuldu.