20.07.2018 Son güncelleme: 19.07.2018, 10:47

KALE MAHALLESİNDE BETONLAMA ÇALIŞMASI

BELEDİYE BAŞKANI COŞKUN HEKİMOĞLU ÇALIŞMALARI TAKİP ETTİ BELEDİYE BAŞKANI COŞKUN HEKİMOĞLU ÇALIŞMALARI TAKİP ETTİ
Kategori Fen İşleri

İlçemiz Kale Mahallesinde birkaç gün önce başlatılan yol genişletme çalışmalarının ardından betonlama çalışmalarına geçildi. Arhavi Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu da yerinde takip ederek bölgede incelemelerde bulundu.

İlçemiz Kale mahallesinde başlatılan yol betonlama çalışması Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından yürütülüyor. Kale mahallesi muhtarı Ufuk Tosun tarafından da takip edilen betonlama çalışmalarının bölgede devam edeceği bildirildi.

Bölge sakinleri yapılan çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti başkan Coşkun Hekimoğlu’na iletiyor.

Son Düzenlenme Cuma, 29 Aralık 2017 14:32