24.04.2018 Son güncelleme: 24.04.2018, 12:01

"ŞEHİRLERİN EKONOMİK BEKLENTİLERİ" FORUMU ARTVİN DE YAPILDI

FORUM, ŞEHİRLERİN BEKLENTİLERİ VE TALEPLERİNİ ORTAYA KOYARAK ÇÖZÜM ÖNERİLERİ SUNMAYI HEDEFLİYOR FORUM, ŞEHİRLERİN BEKLENTİLERİ VE TALEPLERİNİ ORTAYA KOYARAK ÇÖZÜM ÖNERİLERİ SUNMAYI HEDEFLİYOR
Kategori Genel Haberler

Artvin’de Ak Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri Başkanlığı tarafından "Şehirlerin Ekonomik Beklentileri" adı altında forum düzenlendi. Programa Artvin Milletvekili İsrafil Kışla ve Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nun yanı sıra, Artvin il ve ilçe belediye başkanları, il genel meclisi yeleri ve Ak Parti teşkilat temsilcileri de katıldı.

Ak Parti Ekonomi İşleri Genel Başkan Yardımcımız 24. Dönem Muğla milletvekilimiz Ali Boğa'nın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, 2019 hedefleri kapsamında Artvin ilinin beklentileri, talepleri ve çözüm önerileri ele alındı.

AK Parti Genel Merkezi tarafından illerin ekonomilerinin nabzını tutmak, beklentileri ve talepleri ortaya koyarak çözüm önerileri sunmak için düzenlenen “Şehirlerin Ekonomik Beklentileri” adlı çalıştay sonunda hazırlanacak raporlar doğrultusunda şehirlerin gelişimini sağlayacak projeler ortaya konacak.