24.04.2018 Son güncelleme: 24.04.2018, 12:01

HACILAR İLK /ORTAOKULU'NDAN BAŞKAN HEKİMOĞLU’NA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

BAŞKAN HEKİMOĞLU’NA TEŞEKKÜR PLAKETİ BAŞKAN HEKİMOĞLU’NA TEŞEKKÜR PLAKETİ
Kategori Ziyaretler

Arhavi Hacılar ilk/Ortaokulu okul idarecileri, okul aile birliği başkan ve öğretmenleri başkan Hekimoğlu’nu makamında ziyaret ederek kendisinin okula yapmış olduğu desteklerinden ötürü teşekkür ettiler. Okul yönetimi teşekkür ziyaretini bir plaket ile taçlandırdılar.

Eğitime hemen her ortamda desteğini esirgemeyen ve bu konuda sınırsız desteğini sunan başkan Hekimoğlu yapılan bu jest ten ötürü ziyaretçilere teşekkür etti. Başkan Hekimoğlu kendi asli görevlerinin başında eğitime desteğin başta geldiğini belirterek, “biz geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için her koşulda eğitim ve öğretime destek vermeye hazırız” dedi.

Hacılar Okulu müdürü Levent Toraman, Okul Aile Birliği Başkanı Hasan Özpervan, öğretmenler Türkan Yüksel, Sabri Jurnal, Suzan Aytolan ve Leyla Özdemir başkan Coşkun Hekimoğlu’na okulda yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi verdi.  Son yıllarda özellikle Hacılar İlk/Orta okulunun eğitimde belirgin bir başarı çıtasının olduğunu ve bu konuda öğretmenlerle birlikte sistemli bir çalışma içerisinde olduklarını belirten okul müdürü Toraman, çocukların başarısı için elinden gelen her türlü fedakârlıkta bulunduklarını ifade etti. Başkan Coşkun Hekimoğlu da belediye olarak ilçede yapılan çalışmalar hakkında genel bir değerlendirmede bulunarak, yeni plan ve projelerinin de önümüzdeki aylarda faaliyete geçirileceğini dile getirdi.