24.04.2018 Son güncelleme: 24.04.2018, 12:01

İMAM HATİP LİSESİ’NDEN ÖĞRENCİLER YARARINA KERMES

KERMES İKİ GÜN BOYUNCA DEVAM EDECEK KERMES İKİ GÜN BOYUNCA DEVAM EDECEK

Arhavi Nurettin Çarmıklı Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde öğrenciler yararına kermes düzenlendi. Kermesin açılışına İlçe kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, ilçe illi Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu, kamu kurumlarının daire amirleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Nurettin Çarmıklı Anadolu İmam Hatip Lisesi okul aile birliği tarafından öğrenciler yararına gerçekleştirilen kermeste, öğrenci velileri tarafından hazırlanan çeşitli yiyecekler misafirlerin beğenisine sunuldu. Ayrıca hazırlanan el işi ürünler de ziyaretçilerden ilgi gördü.

Elde edilecek gelirin okul öğrencilerinin ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılacağı kermes 12-13 ocak tarihlerinde Arhavi Nurettin Çarmıklı Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde vatandaşların ziyaretine açık olacak.

Son Düzenlenme Cuma, 12 Ocak 2018 17:13