22.10.2018 Son güncelleme: 21.10.2018, 7:14

ESNAF VE HALK BULUŞMALARI SÜRÜYOR

BAŞKAN HEKİMOĞLU’NDAN AVCILAR VE ATMACACILAR VE LÜKS ÇAY OCAĞINA ZİYERET BAŞKAN HEKİMOĞLU’NDAN AVCILAR VE ATMACACILAR VE LÜKS ÇAY OCAĞINA ZİYERET
Kategori Ziyaretler

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu esnaf ve halk buluşmalarını hafta sonu da sürdürdü. Başkan Hekimoğlu’nun ziyaretinde Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, Başkan yardımcısı Tahsin Kurdoğlu, İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Aytolan da yer aldı.

İlçe merkezinde bulunan Avcılar ve Atıcılar Çay Ocağı ve Lüks Çay Ocağı’na sabah saatlerinde ziyaret eden Başkan Hekimoğlu ve beraberindekiler esnafın ve halkın talep ve şikâyetlerini dinleyerek hoş bir sohbet gerçekleştirdi. İlçe ve gündeme dair sohbet etme fırsatı bulan Başkan Hekimoğlu’na vatandaşlar ilgi gösterdi.